info@zuidvogelsopreis.nl

Sponsors

Waarom bent u ook in 2023 welkom als sponsor?

Bij deelname aan internationale toernooien zijn de kosten vaak wat hoger. In de loop van de jaren zijn er naast deelname nog wat wensen bijgekomen. Denk hierbij aan busvervoer, een toernooishirt dat wordt gedragen als er niet wordt gespeeld, en consumpties tijdens het toernooi. Voor deze zaken doen we een beroep op sponsoren, om het voor iedere deelnemer zo betaalbaar mogelijk te houden. Vaak zijn dit betrokken ouders, familie of werkgevers. Het doel is om te komen tot een sluitende begroting. We  vinden het belangrijk om te vermelden dat er geen  verdienmodel is en de begroting voor iedereen die dit wenst beschikbaar is.

Het sponsorbedrag bedraagt € 150,- exclusief BTW, hiervoor krijgt u een jaar lang een logovermelding op deze website en een naamvermelding op het toernooishirt.

We zijn erg blij, dat met het aantal deelnemers, ook het aantal betrokken sponsoren is gegroeid. Namens de spelers onze welgemeende dank hiervoor! Het zou erg leuk zijn als u, op welke manier dan ook, gebruikt maakt van de diensten en produkten van deze sponsoren. We stellen ze met veel plezier aan u voor:

Home > Sponsors